Goed voorbereid

Op zaterdag 12 oktober vindt de 3e editie van de Rotterdam Night Run plaats. Heb je aan alles gedacht? Bekijk dan even onze checklist met alles over de starttijden, het parcours, bereikbaarheid en al het andere wat je niet mag vergeten.

PROGRAMMA

Het programma van de derde Rotterdam Night Run op zaterdag 12 oktober:

TIJD  

ACTIVITEIT   

 
vanaf 18.30 uur Afhalen startnummer  
19.45 uur Start Rotterdam Night Run Wave 1  
19.55 uur Start Rotterdam Night Run Wave 2   
20.05 uur Start Rotterdam Night Run Wave 3  
20.15 - 23.00 uur Afterparty met live-muziek  
23.00 uur  Sluiting tassenafgifte 

 

STARTNUMMERS

Startnummers worden niet thuisgestuurd, maar kun je op zaterdag 12 oktober vanaf 18.30 uur ophalen bij de startnummer uitgiftebalie op het terrein aan de Zevenhuizerplas. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen per mail de indeling van de startwaves. De verdeling van de startwaves wordt toegekend door de organisatie. Houd de mail bij de hand (uitgeprint of smartphone) bij het ophalen van jouw startnummer. De startwave staat ook geprint op het startnummer.

 

GOOI JE STARTNUMMER NIET WEG

Gooi je startnummer na afloopniet weg, want deze is heel waardevol. Restaurant L’Italiano heeft namelijk een spciale actie voor jou als deelnemer aan de Rotterdam Night Run. Op vertoon van je startnummer ontvang je tussen 13 oktober 2019 t/m 29 februari 2020, 20% korting op een hoofdgerecht naar keuze.

 

STARTWAVE

Er zijn in totaal drie startwaves. Wil je samen met iemand lopen en zijn jullie ingedeeld in een andere startwave? Je mag altijd in de latere wave starten. 

 

 

GRATIS TASSENAFGIFTE

Voor alle deelnemers is er een gratis tassenafgifte. Bij het inleveren van je tas krijg je een sticker op je startnummer en op je tas. De gratis tassenafgifte is op het evenemententerrein van de Kosboulevard te vinden en is te gebruiken van 18:30 - 22:30 uur. Vergeet je tas niet op te halen! 

PARCOURS

Voor de derde editie is een uniek en nachtelijk parcours van ca. 7,5 kilometer samengesteld, dat garant staat voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid.

ONDERWEG

Er staat op 4 kilometer een verzorgingspost. Hier wordt water aangeboden.

AFTERPARTY

Na de finish is er een gezellige afterparty inclusief DJ om de avond mee af te sluiten!

WEERSVERWACHTING

Vandaag is het in Rotterdam bewolkt met af en toe regen en motregen. Het wordt vanmiddag 15 graden en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanavond is het rustig en bewolkt en wordt het droog. De temperatuur ligt gedurende de hele avond op zo'n 14 graden. De luchtvochtigheid komt uit op 90%. Er staat een zwakke zuidoostenwind, windkracht 2. Dit weerbericht is verzorgd door weerman Ed Aldus (laatste update 12 oktober 2019).

GENIETEN!

De Rotterdam Night Run is vooral om te genieten! Kijk rond, maak selfies en zwaai met je handen op de muziek bij de afterparty. We maken een gave compilatie in de vorm van een aftermovie. Deel jouw foto's ook op social media met #rotterdamnightrun.

BEREIKBAARHEID 

Plan je reis van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. Zo kun je op de avond van het evenement ontspannen reizen. Op deze pagina vind je informatie over parkeren, looproutes en openbaar vervoer naar de start- en van de finishlocatie.

 

EVENEMENTENLOCATIE: ZEVENHUIZERPLAS

De evenementenlocatie is op het evenemententerrein aan de Zevenhuizerplas (Kosboulevard). Hier kan je vanaf 18.30 uur jouw startnummer ophalen, vragen stellen, shirt ophalen (indien besteld) en je tas achterlaten en hier is na de finish ook de afterparty!

Adres: Kosboulevard, 3059XZ Zevenhuizerplas

 

FIETS

Kom je uit de buurt, dan kan je het makkelijkste met de fiets komen. In de buurt van de start en finish is een gratis fietsenstalling gecreëerd voor alle deelnemers/bezoekers. Volg de signing naar deze fietsenstalling.

OPENBAAR VERVOER

Wij adviseren om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het beste is om aan te reizen naar de Nesselande (metro) of Bushalte Metrostation Nesselande. Vanaf beide locaties is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar de start en finish (een goede opwarming!). Plan jouw reis op www.9292.nl en volg onderstaand kaartje voor de looproute. Let op: het is niet toegestaan om een fiets mee te nemen in de metro.

AUTO

Kom je van iets verder? De Rotterdam Night Run is ook bereikbaar met de auto. In de buurt kun je gratis parkeren. Regel een carpool met je vrienden en rijd gezellig samen naar het evenement. Parkeren kan op de Siciliëboulevard en is ook nog eens gratis. Het kan zijn dat je na het parkeren 5 tot 10 minuten moet lopen naar de startlocatie. Houd daar dus rekening mee bij het plannen van je reistijd.