Inschrijven

De inschrijving voor de Rotterdam Night Run opent binnenkort. Volg ons op Facebook voor de exacte datum!

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Tarief inclusief headlight     € 25,00

Startnummers, headlights en t-shirts (indien besteld) kun je ophalen op de dag van het evenement bij het secretariaat op vertoon van de bevestingsmail die je in de week van het evenement ontvangt.

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 15 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor € 25,00 per persoon. Als groep op factuur betalen of een groep groter dan 50 personen aanmelden? Stuur dan een mailtje naar: info@rotterdamnightrun.nl.

Hoe inschrijven als groep?

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

SHIRT

Voor de eerste Rotterdam Night Run is een functioneel hardloopshirt ontworpen. Het is niet meer mogelijk om dit shirt te bestellen.

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Startnummer
  • Tassenafgifte
  • Een headlight
  • Glowgadgets
  • Warming-up met DJ
  • Een uniek en nachtelijk parcours van ongeveer 8 kilometer met o.a. een vuurspektakel, lichtshow, mystiek en geluid
  • Verzorging onderweg en bij de finish
  • Afterparty met live muziek
  • The best night of your life!

 

Extra optie: MyEnergyLab Trainingsschema
Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijke inlogcode.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door het Bergse Bos te laten lopen tijdens de Rotterdam Night Run zullen de deelnemers in drie waves vertrekken tussen 20.00 en 21.00 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start. Deelnemers die als groep inschrijven, starten sowieso in dezelfde wave.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.