Inschrijven

De inschrijving voor de derde editie opent in 2019.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Tarief inclusief headlight     € 25,00

Startnummers, headlights en t-shirts (indien besteld) kun je ophalen op de dag van het evenement bij het secretariaat op vertoon van de bevestingsmail die je in de week van het evenement ontvangt.

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor € 25,00 per persoon.  Wil je deelnemen met een groep groter dan 50 personen aanmelden? Stuur dan een mailtje naar: info@rotterdamnightrun.nl.

Hoe inschrijven als groep?

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

SHIRT

Voor de tweede editie van de Rotterdam Night Run is een functioneel hardloopshirt ontworpen. Dit shirt is niet meer te bestellen.

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Startnummer
  • Tassenafgifte
  • Een headlight
  • Glowgadgets
  • Warming-up met DJ
  • Een uniek en nachtelijk parcours van ongeveer 8 kilometer met o.a. een vuurspektakel, lichtshow, mystiek en geluid
  • Verzorging onderweg en bij de finish
  • Afterparty met live muziek
  • The best night of your life!

 

Extra optie: MyEnergyLab Trainingsschema
Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijke inlogcode.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door het Bergse Bos te laten lopen tijdens de Rotterdam Night Run zullen de deelnemers in vier waves vertrekken tussen 20.00 en 21.00 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start. Deelnemers die als groep inschrijven, starten sowieso in dezelfde wave.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door jezelf in te schrijven voor de Night Run ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Schrijf je meerdere deelnemers in? Zorg dan dat iedere deelnemer bekend is met de algemene voorwaarden.