Inschrijven

De inschrijving voor de derde Rotterdam Night Run opent in juni.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Startnummers, headlights en t-shirts (indien besteld) kun je ophalen op de dag van het evenement bij het secretariaat op vertoon van de bevestigingsmail die je in de week van het evenement ontvangt.

Tarief inclusief headlight:     € 25,75

GROEPSINSCHRIJVING

Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met de startnummers van alle deelnemers ophalen. Je betaalt via iDeal.

Tarief inclusief headlight:     € 25,75 per deelnemer

Hoe inschrijven als groep?

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

SHIRT

Voor de derde editie van de Rotterdam Night Run wordt een unieke hardloopshirt ontworpen. Dit shirt kun je voor €20,00 bestellen bij jouw online inschrijving. Het ontwerp voor 2019 wordt later bekend gemaakt. 

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

 • Startnummer (incl. spelden)
 • Voornaam op je startnummer (indien ingeschreven vóór 2 oktober)
 • Tassenafgifte
 • Een headlight
 • Lichtanimaties langs het parcours
 • Verzorging onderweg en bij de finish
 • Afterparty met live muziek en 1 voucher per persoon voor een drankje
 • The best night of your life!

Extra opties:

 • Een Rotterdam Night Run hardloopshirt voor € 20,00
 • MyEnergyLab Trainingsschema
  Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijke inlogcode.

STARTWAVES

Om je in alle comfort rondom de Zevenhuizerplas te laten lopen tijdens de Rotterdam Night Run zullen de deelnemers in vier waves vertrekken tussen 19.45 en 20.30 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start. Deelnemers die als groep inschrijven, starten sowieso in dezelfde wave.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door jezelf in te schrijven voor de Rotterdam Night Run ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Schrijf je meerdere deelnemers in? Zorg dan dat iedere deelnemer bekend is met de algemene voorwaarden.