De inschrijving is geopend!

images

Spectaculair nieuw hardloopevenement in het donker brengt spanning en beleving


Zaterdagavond 14 oktober is het Kralingse Bos hét decor van de allereerste Night Run in Rotterdam. Een absolute must voor iedere loper die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement wil ervaren. Vanaf nu kunnen loop-, stad- en avontuurfanaten zich inschrijven voor dit bijzondere avondevenement.

Het nachtelijke loopevenement dat al jaren een succes is in België komt op 14 oktober naar Rotterdam. Een Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Dat is in Rotterdam niet anders, waar het Kralingse Bos zal worden omgetoverd tot een feeëriek toneel. Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven voor de 8 km lange en donkere loop. Verlicht door een headlight vertrekken de deelnemers dan de duisternis in en worden ze verrast door een spetterend muziek, licht- en vuurspektakel. “Op onze social media kanalen zien we dat de belangstelling nu al groot is. Het Kralingse Bos is een ideale setting voor deze eerste editie. Daarnaast draagt de relaxte sfeer alleen maar bij aan deze unieke beleving, waarbij de eindtijd niet belangrijk is. Het advies is trouwens om nog een beetje energie over te houden voor na de run”, zegt Dariush Cyrroes, organisator van de Rotterdam Night Run.

Feestend de nacht in
Na de tocht van 8 km gaat het feest nog even door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. De Rotterdam Night Run wordt namelijk traditioneel afgesloten met gezellige muziek.

Win twee startbewijzen
Voor de echte enthousiastelingen is er een ludieke winactie. Degene die morgen als eerste in hardloopoutfit om 12.00 uur op de juiste plek is in het Kralingse Bos wint twee startnummers voor de Rotterdam Night Run. Daarbij moet deze persoon ook een lamp en een zonnebril meebrengen. De exacte locatie wordt donderdag om 11.30 uur bekendgemaakt.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf nu – individueel of als (loop)groep - via www.rotterdamnightrun.nl. Alle lopers ontvangen bij hun inschrijving een startnummer, headlight en glow gadgets. De start en finish zijn gesitueerd in het Kralingse Bos en het 8 km lange parcours voert hier doorheen.