Eerste Rotterdam Night Run in sprookjesachtig en avontuurlijk decor van het Bergse Bos

images

De eerste Rotterdam Night Run, een unieke mix van sport, spanning en plezier, krijgt op zaterdag 14 oktober na zonsondergang het Bergse Bos als sprookjesachtig decor. De start- en finishlocatie is nabij Outdoor Valley. De aanvankelijk gekozen locatie, het Kralingse Bos, is om ecologische omstandigheden niet beschikbaar, zo is gebleken na overleg met de gemeente Rotterdam.

Outdoor Valley ligt in de prachtige omgeving van het Bergse Bos en het Rottemerengebied. Midden in de Randstad, onder de rook van Rotterdam. Het is dé ideale alternatieve plek voor het sportieve spektakel vol vuur, licht, mystiek en geluid. Het circa 8 kilometer lange parcours van de Rotterdam Night Run wordt slechts op enkele plaatsen verlicht. Iedere deelnemer ontvangt bij deelname een headlight. Aansluitend is er een gezellige afterparty bij Outdoor Valley.

Inmiddels hebben ruim tweeduizend deelnemers zich aangemeld voor de Rotterdamse primeur van deze avontuurlijke en bijzonder sfeervolle loopbelevenis, die in België al jaren een groot succes is. Met nog minder dan 500 startnummers in de verkoop wordt aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven is nog mogelijk via www.rotterdamnightrun.nl. Alle lopers krijgen na hun inschrijving een startnummer, headlight en glow gadgets.