Rotterdam Night Run pakt uit met 'Muziek Editie'

images

Rennen op de beats uit de 70's, 80's, 90's en 00's tijdens de 'Muziek Editie' van de Rotterdam Night Run. Zaterdagavond 12 oktober is de Zevenhuizerplas hét decor van de derde editie van de Rotterdam Night Run. Dit jaar pakt het hardloopevenement uit met een muzikale editie. De Rotterdam Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Het parcours is zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele plaatsen verlicht! Met een headlight loop je door 4 muziekzones, een parcours van 7,5 km rond de Zevenhuizerplas.

A trip down memory lane
Zodra de zon onder is, klinkt zaterdagavond 12 oktober het startschot en starten de deelnemers aan hun 7,5 km lange avontuur. Met muziek uit de 70's, 80's, 90's en de 00’s loop je letterlijk terug in de tijd. De verschillende muziekzones, verrassend entertainment en bijzondere lichteffecten zorgen samen voor een waar feestje. De Rotterdam Night Run wordt ook dit jaar weer afgesloten met een toffe afterparty.

De hardloopschoenen worden tijdens de afterparty ingewisseld voor de dansschoenen. Onder het genot van een drankje kun je na afloop napraten over de sportieve prestatie met familie, vrienden of kennissen. Nederpop band Van Eigen Bodem zal zorgen dat de avond swingend afgesloten wordt met nummers uit de jaren 70, 80, 90 en 2000. In de sfeer van De Vrienden van Amstel Live wordt de avond dansend afgesloten.