Vorige edities

2019

Muzikale editie Rotterdam Night Run zorgt voor een waar feestje rondom de Zevenhuizerplas

Zaterdagavond 12 oktober was de Zevenhuizerplas het decor van de derde editie van de Rotterdam Night Run die dit jaar in een muzikaal jasje was gestoken. 1000 lopers maakten zich vanaf 18.30 klaar voor een nachtelijk parcours rondom de Zevenhuizerplas. Verkleed met lampjes en een headlight op het hoofd begonnen de deelnemers hun ronde om de Zevenhuizerplas. Ondanks het regenachtige weer zit de sfeer er bij de start al goed in. Om 19.45 uur klinkt het eerste startsein en vertrekken de eerste deelnemers in een ontspannen sfeer de duisternis in. Onderweg werden de deelnemers verrast door een bubbel en vuur show, een vuurspuwer en verschillende lichtgevende danseressen. Maar naast entertainment onderweg zorgde vier verschillende muziekzones voor nog meer beleving. De Rotterdam Night Run werd afgesloten met een afterparty.

Foto's Sfeerverslag Aftermovie
2018

1000 HEADLIGHTS VAN START BIJ DE TWEEDE NIGHT RUN

Op de warme zaterdagavond 13 oktober startten 1000 lopers met headlights voor de tweede editie van de Rotterdam Night Run. Over een nieuw door het donkere Bergse Bos lopend parcours, wederom met spetterende muziek, licht- en vuurshows dat weer voor een unieke ervaring zorgde.

Foto's Aftermovie
2017

2.200 HEADLIGHTS VERLICHTEN EERSTE ROTTERDAM NIGHT RUN

Zaterdagavond 14 oktober verzamelden ruim 2.200 lopers zich voor de allereerste editie van de Rotterdam Night Run. Opgetuigd met een headlight, lichtgevende armbanden en light-sticks liepen de deelnemers een avontuurlijk parcours van 8 km door het pikdonkere Bergse Bos. Onderweg werden zij op maar liefst elke kilometer verrast door spetterende muziek, licht- en vuurshows.

Foto's Aftermovie Magazine